Upišite traženi pojam

Zubni implantati

Zubni implantati predstavljaju idealno rješenje za osobe nezadovoljne manjkom jednog ili više zuba

Srećko Srdjak, dr.med.dent. spec. parodontologije ravnatelj poliklinike

Kroz čitavi tretman u Stomatološkoj poliklinici ARENA vodi vas cijenjeni stručnjak stomatologije Srećko Srdjak dr.med.dent.spec. parodontologije.

Određuje plan i pripremu tretmana, nadgleda i vodi svaki kirurški zahvat tako da su naši pacijenti u svakom trenutku upoznati s tijekom tretmana.

U moru ponuda dentalnih usluga ARENA je iskoračila naprijed i svojim pacijentima omogućila visokokvalitetnu stomatološku uslugu i materijale prema najvišim standardima.

Naš vrhunski tim stručnjaka specijalista uživa u svom poslu i radu s pacijentima, kao i asistenti koji su stalno na usluzi pacijentu, jer želimo da boravak u poliklinici bude jedinstveno i vrlo ugodno iskustvo.

Obratite nam se s povjerenjem i postanite i vi jedan od naših zadovoljnih pacijenata.

SRDJAK SREĆKO, dr.med.dent.
specijalist parodontologije, ravnatelj poliklinike

Idealno rješenje

 • Za osobe kojima nedostaje jedan ili više zubi, jer nema potrebe za brušenjem susjednih zdravih i neoštećenih zuba
 • Za osobe nezadovoljne klasičnom zubnom protezom, koja u velikom broju slučajeva uzrokuje smetnje pri žvakanju hrane i normalnom govoru, kao i strah da će proteza pasti

Zašto ARENA?

 • jer postupak ugradnje implantata izvodi vrhunski tim na čelu sa specijalistom iz oralne kirurgije
 • jer se implantološki zahvat izvodi u posebno opremljenoj kirurškoj ordinaciji prema najvišim standardima (ISO 9001:2015 certifikat)
 • jer stotine obavljenih implantoloških zahvata i dugogodišnje iskustvo ulijevaju sigurnost i povjerenje
 • jer osiguravamo doživotno jamstvo na zubne implantate
 • jer se prema svakom pacijentu odnosimo s puno pažnje u vrlo ugodnom okruženju
 • zbog preporuke naših zadovoljnih pacijenta iz cijele Hrvatske te susjednih zemalja

Prednosti zubnih implantata

Implantati su trajno rješenje – jednom kad se ugrade, uz održavanje oralne higijene i redovite posjete stomatologu oni mogu potrajati cijeli život

Nema potrebe za oštećivanjem susjednih zubi – za razliku od postavljanja zubnog mosta, postavljanje zubnih implantata ne iziskuje brušenje susjednih zubi tako da oni ostaju netaknuti

Ne dolazi do resorpcija kosti – ako nedostaje prirodni zub dolazi do propadanja zubne kosti te u konačnici promjenu izgleda što se može spriječiti sa zubnim implantatima

Vrhunski estetski izgled – s obzirom na to da zubni implantati mogu u potpunosti zamijeniti prirodni zub, razina estetskog izgleda se može u potpunosti povratiti nakon gubitka prirodnog zuba

Planiranje implementacije

Prije planiranja implementacije potrebno je utvrditi zdravstveno stanje pacijenata kako bi se prevenirale moguće komplikacije.

Upravo zato, našim se pacijentima preporučuje da u potpunosti iznesu sve svoje zdravstvene tegobe implantologu. U procesu planiranja implementacije prvo se izrađuje 3D ortopan snimak (CBCT). Na temelju 3D snimka implantolog dobiva potpuni uvid u vašu trenutnu situaciju.

Nakon uvida u suradnji s pacijentom izrađuje se plan terapije (ugradnje) i određuje vremenski period u kojem se tretman mora izvršiti.

Savjetuje se pacijenta o postoperativnoj fazi i trajanju oporavka.

Cijena zubnih implantata

“Kolika je cijena ugradnje zubnih implantata?”, pitanje je koje nam pacijenti najčešće postavljaju. U potpunosti razumijemo ovu zabrinutost.

Cijene na tržištu mogu varirati zbog više razloga koji se vežu uz cijene na protetsku izradu koju definiraju zubotehnički laboratoriji. Upravo zato naša poliklinika ima vlastiti zubotehnički laboratorij, najnoviji 3D digitalni ortopan i CBCT te smo zato u mogućnosti pacijentima pružiti kompletnu uslugu na jednom mjestu i pristupačnu cijenu.

Kako bismo dodatno omogućili ugradnju implantata svim pacijentima kreirali smo i akcijsku cijenu na ugradnju implantata koja iznosi samo 3998 kuna.

Cijene ostalih stomatoloških usluga možete pogledati u našem cjeniku.

Više informacija o zubnim implantatima i implantologiji

Implantologija je grana dentalne medicine, a ugradnja implantata je danas najmodernije rješenje za sve oblike bezubosti od pomanjkanja jednog zuba do nedostatka svih zubi.

Implantati su posebno izrađeni titanski vijci koji se kirurškim postupkom ugrađuju u kost gornje i/ili donje čeljusti. Ugradnja implantata je danas najmodernije rješenje za sve oblike bezubosti od pomanjkanja jednog zuba do nedostatka svih zubi.

Vrste zahvata su brojne te se individualno prilagođavaju svakom pacijentu u skladu s najvišim svjetskim standardima (ISO 9001:2015 certifikat) i to u posebno pripremljenoj ordinaciji za kirurgiju, a zahvat izvode vrhunski specijalisti oralne kirurgije.

Postupak ugradnje implantata jedan je od najsigurnijih postupaka u stomatologiji, s postotkom uspješnosti od oko 99%, a zubni implantati uz pravilno održavanje oralne higijene mogu potrajati čitav život!

Nakon ugradnje implantata želimo da se naši pacijenti osjećaju sigurno i zadovoljno stoga smo se pobrinuli da svakom pacijentu omogućimo kontinuiranu postoperativnu njegu i podršku naših liječnika.

Jamstvo na zubne implantate je doživotno!

Podijeli s prijateljima
 •  
 •  
 •  

Naruči se

na specijalistički pregled
i vrati osmijeh koji zaslužuješ.

Pošalji upit

Kako do nas?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Novi Zagreb)

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 21:00
Subota: 08:00 - 14:00

Pošaljite nam upit

Priloži snimak ili ortopan:
x

Ova internet stranica koristi kolačiće.Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.